Orzeł, orzeł, orzeł.... Jeśli są jeszcze w naszej Miejscowości i okolicach ludzie, którzy mają dość słuchania jakby to było fajnie gdyby znowu była drużyna zapraszam
Tak, jest to trudne, ale nie niemożliwe(pozdro dla Tuśki

) Jeśli znowu chcemy zobaczyć naszych Orzełków brylujących na boisku

czeka nas mnóstwo pracy, jednak mamy na to sporo czasu. Podstawową rzeczą są zawodnicy... bez odpowiedniej ekipy nie ma co rozgrzebywać tej sterty boiskowej trawy, która przykryła Orzełka... Do gry w piłkę nożną potrzeba co najmniej 11 zawodników, a i to ostateczność, chcemy na nowo założyć drużynę, która ma walczyć o ligowe punkty, to nie jest już podwórkowe kopanie nadmuchanej foczej skóry

potrzebujemy co najmniej 15 chłopaków, którym tak jak mi palą się nogi do gry... Jeśli znajdą się takowi, możemy zająć się resztą pierdół potrzebnych do startu w rozgrywkach... gdy znajdziemy chętnych chłopaków do stworzenia drużyny jestem przekonany, że z resztą pójdzie lepiej

Panowie nie włóczmy się już po pseudo boiskach w Starówie, czas wysypać linie i zrobić użytek z naszego zarośniętego lotniska
696457216 to mój nr proszę o kontakt wszystkich, którzy mogą pomóc w wypędzeniu naszego ORŁA na ligową tabelę!!!!!! Pozdrawiam Starówe WIŚNIA