Nasze forum :)
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 1
TEMAT: O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja
admin (Admin)
Admin
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 2 lat(a), 5 mies. temu Oklaski: 9  
Jak myślicie? Czy możliwe jest reaktywowanie naszej dawnej drużyny piłkarskiej?
W końcu Orzeł S.W. istniał ładnych parę lat...
Dlaczego właściwie uległ rozwiązaniu?

Zgłoś moderatorowi   Zaloguj się Zaloguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Rusin1993 (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 1 rok, 8 mies. temu Oklaski: 1  
Moim zdanie klub by sie przydał w niedziele nie ma co do roboty to wiekszosci osób by przychodziło na mecze!

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
dora2324 (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 1 rok, 7 mies. temu Oklaski: 2  
Owszem też myślę, że fajnie byłoby znów zobaczyć "Orła" w tabeli, ale nie jest to takie łatwe. Fajnie, że znaleźliby się ludzie żeby popatrzeć jak grają, ale czy są chętni by grać?????? Pod koniec istnienia Klubu to był bardzo duży problem, a i oczywiście nie jedyny. Nasza gmina z niechęcią finansuje teraz trzy kluby t.j. "Piasta", "Victorię" i "Górnik", kiedyś był jeszcze klub w Zielonce na który podobnie jak na nasz gmina dawała bardzo skromne środki. A trzeba wiedzieć, że koszt prowadzenia klubu sportowego to spore i ciągłe wydatki związane z rejestracją samego klubu i zawodników, badaniami zawodników, odnowieniem zaplecza technicznego no i oczywiście jeśli uda się wystartować trzeba się liczyć z wydatkami na wyjazdy i opłacenie diet dla sędziów. Tak więc jak widać sporo jest trudności i wydatków, a pieniędzy niestety bardzo mało. Jeśli klub istnieje to jakoś to się kręci, ale ponowna reaktywacja to już bardzo duże wyzwanie nie tylko finansowe ale i organizacyjne. A najwazniejsze jest to by było komu grać, a u nas chyba już nie ma chętnych na tyle by była drużyna.Niemniej jeśli ktoś się podejmie reaktywacji to będę trzymać kciuki,wkońcu wychowałam się na meczach "Orła".

Wiśnia (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 1 rok, 5 mies. temu Oklaski: 3  
Orzeł, orzeł, orzeł.... Jeśli są jeszcze w naszej Miejscowości i okolicach ludzie, którzy mają dość słuchania jakby to było fajnie gdyby znowu była drużyna zapraszam
Tak, jest to trudne, ale nie niemożliwe(pozdro dla Tuśki ) Jeśli znowu chcemy zobaczyć naszych Orzełków brylujących na boisku czeka nas mnóstwo pracy, jednak mamy na to sporo czasu. Podstawową rzeczą są zawodnicy... bez odpowiedniej ekipy nie ma co rozgrzebywać tej sterty boiskowej trawy, która przykryła Orzełka... Do gry w piłkę nożną potrzeba co najmniej 11 zawodników, a i to ostateczność, chcemy na nowo założyć drużynę, która ma walczyć o ligowe punkty, to nie jest już podwórkowe kopanie nadmuchanej foczej skóry potrzebujemy co najmniej 15 chłopaków, którym tak jak mi palą się nogi do gry... Jeśli znajdą się takowi, możemy zająć się resztą pierdół potrzebnych do startu w rozgrywkach... gdy znajdziemy chętnych chłopaków do stworzenia drużyny jestem przekonany, że z resztą pójdzie lepiej Panowie nie włóczmy się już po pseudo boiskach w Starówie, czas wysypać linie i zrobić użytek z naszego zarośniętego lotniska 696457216 to mój nr proszę o kontakt wszystkich, którzy mogą pomóc w wypędzeniu naszego ORŁA na ligową tabelę!!!!!! Pozdrawiam Starówe WIŚNIA

Ostatnio zmieniany: 2009/03/11 13:44 Przez Wiśnia.
Wiśnia (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
Orzeł Znowu Chce Latać!!!

Grupa młodych piłkarzy
chce odbudować POTĘGĘ staro-węglinieckiego
ORŁA

Kochasz Piłkę Nożną? Jesteś ambitny i głodny gry? Ta drużyna może być Twoją częścią...

Chętnych do pomocy w odbudowaniu zespołu zapraszamy na zebranie rozpoznawczo-organizacyjne, które odbędzie się 28.03.2009r.(sobota) o godzinie17.00 na boisku ORŁA

Więcej pod nr. 696457216

Ostatnio zmieniany: 2009/03/17 18:06 Przez Wiśnia.
admin (Admin)
Admin
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 1 rok, 5 mies. temu Oklaski: 9  
gdybym umiał grać to też bym się zgłosił...

fajnie by było zobaczyć znowu naszych w akcji

znalazłem jakąś fotkę z meczu z 22 maja 2005 roku
tak grali nasi jeszcze kilka lat temu

premier (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 1 rok, 5 mies. temu Oklaski: 0  
do dora2324.to w końcu jesteś za reaktywacją Orła czy przeciw?twoja wypowiedż jest jakoś mało jednoznaczna,chwilami miałem wrażenie że jesteś pracownikiem gminy.przepraszam jeśli czegoś nie zrozumiałem.

Wiśnia (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
Przypominam o jutrzejszym zebraniu!!! Niestety gmina nie udostępni nam kluczy do szatni bez oficjalnej rejestracji stowarzyszenia (jest się o co obawiać... ) nic to, posiedzimy pod chmurką... mam nadzieje że pogoda dopisze i oczywiście chętni do odbudowy Orzełka...Pozdrawiam i zapraszam na boisko o godzinie 17.00

dora2324 (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 1 rok, 5 mies. temu Oklaski: 2  
do premier: niestety coś jednak musiałeś źle zrozumieć.
Nie jestem pracownikiem gminy, a jedynie znam temet prowadzenia drużyny od podszewki i wiem z czym to się wiąże. Oczywiście jestem jak najbardziej za reaktywacją, miło by było znów zobaczyć orzełóków, wkońcu wychowałam się na ich meczach więc mam do nich szczególny sentyment. Trzymam kciuki za sprawę i życzę powodzenia z całego serca

Wiśnia (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
Pierwszy krok do reaktywacji Orła został poczyniony...
Na sobotnim zebraniu było sporo chłopaków chętnych do gry, ponadto pojawiło się kilku członków starej ekipy, cieszy mnie to gdyż mogą pomóc swoim doświadczeniem w sprawach organizacyjnych. Następnym krokiem jaki wyznaczyliśmy jest powołanie prezesa, który zacznie organizować wszystko od strony formalnej.
Przedstawiliśmy kilku kandydatów i spośród nich wyłonimy najlepszego, który odbuduje renomę naszego kochanego Orzełka...
Następne zebranie zaplanowaliśmy na środę 1 kwietnia 2009r. o godzinie 18.00 (jutro) mam nadzieje że już z nowym prezesem K.S. ORZEŁ Stary Węgliniec .

Ostatnio zmieniany: 2009/03/31 15:14 Przez Wiśnia.
Wiśnia (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
Wybory "ORŁÓW" Drużyny

Dnia 18 kwietnia 2009r. o godzinie 18 w naszym Domu Kultury odbędzie się zebranie sprawozdawczo-wyborcze klubu "ORZEŁ" Stary Węgliniec!!!
Na zebraniu chcemy ostatecznie uformować zarząd klubu wraz z zaszczytnym stanowiskiem Prezesa
Zapraszamy gorąco starych i przyszłych członków naszego "Orzełka"
Wszelkie informacje pod 696457216

Ostatnio zmieniany: 2009/04/08 09:49 Przez Wiśnia.
hadrian3 (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 1 rok, 4 mies. temu Oklaski: 1  
trzymam kciuki za reaktywację Orzełka w końcu zostawiłem na boisku trochę potu i dobrze by było gdyby znaleźli się następcy i popatrzeć od czasu do czasu na boiskowe zmagania

józek

Ostatnio zmieniany: 2009/04/16 20:18 Przez hadrian3.
admin (Admin)
Admin
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 1 rok, 4 mies. temu Oklaski: 9  
ja również trzymam kciuki za ORŁA!
jak dobrze pójdzie to już za kilka miesięcy zobaczymy naszych w akcji

póki co do załatwienia jest sporo formalności...
wczoraj odbyły się wybory zarządu oraz prezesa

szczegóły mam nadzieje w najbliższym czasie przedstawi nam sam prezes :]

Wiśnia (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 1 rok, 4 mies. temu Oklaski: 3  
Wreszcie mamy nowe władze naszego "Orzełka"!!!
Po długim czasie poszukiwań kandydatów do nowego zarządu K.S. Orzeł Stary Węgliniec, sami pomysłodawcy reaktywacji drużyny podjęli się misji kierowania zespołem... Na wczorajszym zebraniu wybrano zarząd wraz z prezesem, który wygląda następująco:
prezes Wiszniewski Marek
wiceprezes Sroka Rafał
sekretarz Hajduk Adam
skarbnik Kramarzewski Piotr
członek Sołtys Zbigniew
członek Kapeluch Henryk
Miejmy nadzieję, że nowy zarząd podoła ogromowi pracy, która jest potrzebna do zgłoszenia "Orzełka" w rozgrywkach 2009/2010 r.

trefler (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 1 rok, 4 mies. temu Oklaski: 0  
też byłam na spotkaniu

uważam, że drużyna piłkarska jest potrzebna nawet w tak małej miejscowości jaką jest Stary Węgliniec

master666 (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 1 rok, 2 mies. temu Oklaski: 0  
moim zdaniem zeby udalo sie osiagnac jakies dobre wyniki same checi nie wystarcza.. trzeba jeszcze przestac pic, a to jak wszyscy wiemy odwieczny problem lokalnych druzyn
Trzymam kciuki i czekam na pierwsze zwyciestwo!
do boju ORZEŁ!!!

qaz (Użytkownik)
Fresh Boarder
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 5 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 1  
Witam,

niepokoi mnie to ze sprawa odbudowania naszego pilkarskiego klubu ucichla.

Moim zdaniem pomoc w tym moglby nasz obecny soltys o ile zalezy mu na kontynuowaniu swojej kadencji na tym stanowisku,(bo jak na razie to nie widze efektow jego pracy) moglby wziac sprawy w swoje rece i pomoc tym glodnym gry chlopakom. Zrobic cos dla naszej miejscowosci.Z pewnoscia znalezli by sie chetni by poogladac nasza mlodziez na boisku. Jesli by sie udalo z pewnoscia moze liczyc na glosy wyborcow, a z pewnoscia na moj.

pozdrawiam qaz

admin (Admin)
Admin
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 5 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 9  
a no rzeczywiście ostatnio sprawa reaktywacji Orzełka jakby ucichła...

jeżeli będę coś wiedział to napiszę

kolonko (Użytkownik)
Junior Boarder
graphgraph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 5 mies., 2 tygodni(e) temu Oklaski: 1  
Fajnie było by zobaczyć znowu na boisku naszych piłkarzy.

Gabryjellka (Użytkownik)
Expert Boarder
graph
O:"Orzeł Stary Węgliniec" Reaktywacja 5 mies., 2 tygodni(e) temu Oklaski: 5  
Ostatnio na meczu byłam z dziadkiem kilka lat temu

Do góry Odpowiedz
Polish Version - JoomlaPL.com .::. Powered by FireBoardPobierz nagłówki ostatnich postów.